2013-06-28 08:33:27• hírek • (x)

Vegyen jó használt ruhát a Jóhasználtruhától!

A használtruha-nagykereskedések közül a Jóhasználtruha rendelkezik a környéken a legnagyobb választékkal.

Évekkel ezelőtt bebizonyosodott, hogy nem csak azok hordhatnak minőségi ruhaneműt, akik drága pénzen veszik őket a márkaboltokból, hanem a külföldről importált használt ruhában is meg lehet találni a napi divatnak megfelelő, kitűnő minőségű holmikat.

A magyarországi, Kocsordi központú Klado 2000 kft. használt ruha nagykereskedelemmel foglalkozik. Kizárólag nagykereskedelemmel, így egyetlen kiskereskedelmi üzlettel sem rendelkezik a cég.

A Jóhasználtruha indulásakor az európai országokból érkező használt ruhanemű tette ki a kínálat javarészét, ám mivel az öreg kontinens országaiból bizonyos árufajtákat nem lehet nagy mennyiségben beszerezni, megkezdtük a kereskedést az Amerikai Egyesült Államokból illetve Kanadából. Már 2008 óta importálnak a tengeren túlról különleges árút párosítva, extra minőséggel. Ma már állandó, minimum 200 tonnás fajtánként csomagolt árukészlettel rendelkezik a cég, a kínálatban pedig Svájcból importált ruha is szerepel - ezek a ruhaneműk pedig Európában a legjobb minőséget képviselik.

A nagykereskedelem palettáján nem csak ruhaneműk szerepelnek: fonalak, bizsuk, táskák és díszpárnák is kaphaók.

A Jóhasználtruha lerakatában azok is megtalálják azt, amit keresnek, akik kisebb csomagokat vásárolnának meg: őket 8-14 kilogrammos átlátszó zsákokba csomagolt áruval várják. A kisebb zsákokat a cég telephelyén csomagolják át 50-100kg-os zsákokból 8-14-kg-os csomagokba - válogatás nélkül.

A Jóhasználtruha telephelye Szatmárnémetitől és Nagykárolytól is csak néhány kilométernyire, Kocsordon található a Bajcsy Zsilinszki E. út 14 szám alatt. Telefonon is kaphatnak információkat vásárlással kapcsolatban Bihari Melindától magyar, román, angol vagy olasz nyelven a 0036-30-837-133-as magyarországi vagy a +407-88-855-44-es romániai relefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: